23 Ağustos 2012 Perşembe

Aşk Günlükleri - 23 Ağustos 2012

Saraydan Pelin Kaçırma !

Yeter artık, YEEEEETEEEEEEEEERRRRRRRRR !!!

Aşkım çok sıkılmış, çok bunalmış...

Bende çok özledim seni, artık dayanamıyorum sensiz geçen günlere. 

İki kalp birken, iki bedenin ayrı uyuması niye ? 

Kaçırıcam seni sevgilim, alıcam çeyiz sandığınıda, atıcam senide omzuma, çırpınsanda kurtulamıcaksın, alıp kaçırcam seni işte :) 

Araştırdımda planımıda yaptım, herşey kurallara uygun olucak.

Kız Kaçırma Kuralları  
MALZEMELER: 

1 Adet Kız: Operasyonun adından da anlaşılacağı gibi, bu faaliyet için, daha önceden ikna edilmiş ve kaçmaya meyilli Pelin'imiz olmalı. Yaşımızda 18 üzerinde olduğundan herhangi bir kanuni zorlukta yaşanmayacak ve Kız Kaçırma Operasyonumuza herhangi bir gölge düşmeyecektir sevgilim.


1 Adet Ev: Kaçırılan kızın dışarda kalıpta ziyan olmaması için iyi muhafaza edilmesi gerekmektedir. Bunun için ufak ve şirin bir evin operasyondan önce hazırlanması gerekir.
 
1 Adet Çuval: Yuh artık demenin bir manası yok yani hayatım.. Her operasyonun bir tescili flaması veya bayrağı olduğu gibi kız kaçırmanında bir adabı, bir raconu vardır ki bu işinde amblemi çuvaldır. Burada dikkat ediceğimiz husus çuval boş ve kızımızın sığacağı büyüklükte olmalı, çuvalın içinde kalmış un, yumurta gibi malzemeler olmıcak, sonuçta pişi yapmak için kaçırmıyoruz seni.

1 Adet Sopa: Operasyonlarda en çok yanlış kulllanım bu malzemede olmaktadır... Sopayı kızın kafasında kırmak için yanımıza almıyoruz. Sopayı almamızdaki amaç şudur.. Kızı kaçırdık, ki kız gece kaçırılır, gece karanlığında yolumuzu bulmamızı sağlıyor sopamız. 

1 Adet Etil Alkol: Bu malzeme operasyonumuzun sürekliliği açısından çok önemlidir. Operasyonunun verdiği aşırı heyecana dayanamayıp son anda kıvırabilirsin belki hayatım. Bu durumda kız kaçırmaya gitti, kızı elinden kaçırdı gibisinden bir muhabbete konu olmamak için tedbirli olmak lazım.. Eğer ki olay esnasında yanınızda Etil alkol yoksa malzemelerimiz içinden sopayı seçerek işlemi tamamlayabiliriz...

Eee aşkım ne diyorsun, kaçarmısın benimle ? =) 
Daisypath Friendship tickers